Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Vakantie zeedijk 241 2de verdieping Koksijde

Mooi - Ruim - Gerieflijk - Eén met de zee

Rechtstreeks via eigenaar

Prijzen


Laagseizoen

01/10 t.e.m. 30/04

(behalve vakanties)

400€/week

Vanaf 2 weken: 360€/week

Vanaf 1 maand: 320€/week

Midseizoen

mei, juni, september en schoolvakanties

(behalve juli/aug)

500€/week

Vanaf 2 weken: 450€/week

Vanaf 1 maand: 400€/week

Hoogseizoen

juli en augustus

680€/week

Vanaf 2 weken: 612€/week

Vanaf 1 maand: 544€/week

Je krijgt 10% korting op de basisprijs bij huur voor 2 weken en 20% korting op de basisprijs bij huur voor 1 maand

Beschikbaarheid


Praktische afspraken


Vertrek en aankomst

Vertrek en aankomst zijn steeds op zaterdag. Aankomst om 15u en vertrek om 11u

Waarborg

We vragen een waarborg bij elke verhuur (150€ voor 1 week en 250€ voor langere huurperiodes). Indien alles proper gepoetst en geen schade, wordt dit de week na vertrek teruggestort.

Gratis

Welkomstpakket: vuilniszak, rol wc-papier, verrassing

Verbruik

Verbruik van elektriciteit, gas en water zijn bij normaal verbruik in de huurprijs inbegrepen

Eindschoonmaak

Schoonmaakkosten bedragen 75€ indien je niet zelf gepoetst hebt

Goedgekeurd

Ons appartement voldoet aan het logiesdecreet. Logiesdecreetnr: 304437

Rechtstreeks via eigenaar

Het beheer van het appartement, het organiseren van het verhuur, het beantwoorden van je vragen wordt ter harte genomen en dat merk je tijdens je verblijf. Boek nu je vakantie rechtstreeks bij de eigenaar. Zo bespaar je heel wat kosten.

Niet toegelaten

Huisdieren niet toegelaten in het appartement

Verboden te roken in het appartement

Beoordelingen


We kijken elke keer weer uit naar onze vakantie op het ruime, smaakvolle appartement. Het uitzicht is onevenaarbaar prachtig. We genieten elke keer weer mateloos van de kustlijn vanaf Frankrijk tot Oostduinkerke vanuit de zetel met een aperitiefje in de hand. De barkast heeft voor elk van ons wat wils: longdrinkglazen, champagneglazen, wijn- en bierglazen. Er is zelfs aan likeurglaasjes gedacht. Er zijn mooie glaasjes, schaaltjes, een plankje om het natje van een droogje te voorzien. Er zijn ook gezelschapsspelletjes voorzien. Op weer een schitterende vakantie: schol!

Familie Ceusters

We komen reeds vele jaren naar de kust maar we hadden nog nooit in Koksijde gelogeerd. Koksijde heeft ons blij verrast, wat een aanbod aan restaurant, tea-rooms, winkels. Top was jullie gezellig appartement. Wat een uitzicht, we hebben genoten, vanuit onze luie zetel, van de zonsondergang. 's Morgens ontbijten met zo een uitzicht maakt je dag gelukkig. Het appartement is heel geriefelijk, voldoende materiaal om zelf te koken. We sliepen van de eerste nacht heel goed, dus bed ok 👍 De vernieuwde badkamer met een heerlijke regendouche en een apart toilet maken het compleet. Ook het terras is een pluspunt om je strandlakens te laten drogen of je regenscherm 😉 We komen nog terug.

Rita en Ludo

We werden hartelijk ontvangen door de gastheer en de gastvrouw. Alle vragen die we vooraf hadden rond het verblijf werden snel en vriendelijk beantwoord. Je merkt dat er voor dit appartement goed gezorgd wordt. We waren verrast door zoveel leef- en bergruimte. Het zeezicht is er eentje uit de duizend. Koksijde heeft ons ook aangenaam verrast. Er is een mooi aanbod aan animatie, musea, restaurants en winkels. Vlak voor het appartement is er een zeer mooie strandbar én een leuke kinderspeeltuin op het strand. Wij vonden het ook een pluspunt dat je vlak voor het appartement een toegangstrap hebt naar het strand.

Bart

Wij hadden een prachtige week aan zee in oktober. Appartement viel erg goed mee: ligging, zicht, comfort, onthaal... allemaal zoals het hoort! Opgeslagen in onze favorieten!!!

Contacteer ons


Stuur een email

Boeken? Vermeld dan zeker wanneer je wil boeken. Stuur een email naar info@zeedijk241.be.

Bel

Bel je liever? Je kunt ons bereiken op +32 494 17 25 98

Vul je gegevens in

Vul ons contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Els en Christophe