Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Vakantie zeedijk 241 2de verdieping Koksijde

Mooi - Ruim - Gerieflijk - Eén met de zee

Rechtstreeks via eigenaar

Ligging


Speelplein en strandbar (vanaf de paasvakantie) vlak voor het appartement

Prachtig frontaal zeezicht

Gelegen op verkeersvrije zeedijk

Ruime parking

Winkels op wandelafstand

Dichtbij de kusttram

Veel te beleven

Beoordelingen


We kijken elke keer weer uit naar onze vakantie op het ruime, smaakvolle appartement. Het uitzicht is onevenaarbaar prachtig. We genieten elke keer weer mateloos van de kustlijn vanaf Frankrijk tot Oostduinkerke vanuit de zetel met een aperitiefje in de hand. De barkast heeft voor elk van ons wat wils: longdrinkglazen, champagneglazen, wijn- en bierglazen. Er is zelfs aan likeurglaasjes gedacht. Er zijn mooie glaasjes, schaaltjes, een plankje om het natje van een droogje te voorzien. Er zijn ook gezelschapsspelletjes voorzien. Op weer een schitterende vakantie: schol!

Familie Ceusters

We komen reeds vele jaren naar de kust maar we hadden nog nooit in Koksijde gelogeerd. Koksijde heeft ons blij verrast, wat een aanbod aan restaurant, tea-rooms, winkels. Top was jullie gezellig appartement. Wat een uitzicht, we hebben genoten, vanuit onze luie zetel, van de zonsondergang. 's Morgens ontbijten met zo een uitzicht maakt je dag gelukkig. Het appartement is heel geriefelijk, voldoende materiaal om zelf te koken. We sliepen van de eerste nacht heel goed, dus bed ok 👍 De vernieuwde badkamer met een heerlijke regendouche en een apart toilet maken het compleet. Ook het terras is een pluspunt om je strandlakens te laten drogen of je regenscherm 😉 We komen nog terug.

Rita en Ludo

We werden hartelijk ontvangen door de gastheer en de gastvrouw. Alle vragen die we vooraf hadden rond het verblijf werden snel en vriendelijk beantwoord. Je merkt dat er voor dit appartement goed gezorgd wordt. We waren verrast door zoveel leef- en bergruimte. Het zeezicht is er eentje uit de duizend. Koksijde heeft ons ook aangenaam verrast. Er is een mooi aanbod aan animatie, musea, restaurants en winkels. Vlak voor het appartement is er een zeer mooie strandbar én een leuke kinderspeeltuin op het strand. Wij vonden het ook een pluspunt dat je vlak voor het appartement een toegangstrap hebt naar het strand.

Bart

Wij hadden een prachtige week aan zee in oktober. Appartement viel erg goed mee: ligging, zicht, comfort, onthaal... allemaal zoals het hoort! Opgeslagen in onze favorieten!!!

Logeren in ons ruim appartement?


In ons appartement kun je genieten van quality time met elkaar tijdens je welverdiende vakantie op een toplocatie voor jong en oud: apero, wifi, speelplein, strandbar, ontbijten, lekker slapen, met panoramisch (zowel frontaal strand en zee als links en rechts) zeezicht en strandgevoel.

Ons appartement is geschikt voor max. 6 personen (met 2 ruime slaapkamers). Ideaal om heerlijk te relaxen of actief bezig te zijn.

Rechtstreeks via eigenaar

Het beheer van het appartement, het organiseren van het verhuur, het beantwoorden van je vragen wordt ter harte genomen en dat merk je tijdens je verblijf. Boek nu je vakantie rechtstreeks bij de eigenaar. Zo bespaar je heel wat kosten.

Goedgekeurd

Ons appartement voldoet aan het logiesdecreet. Logiesdecreetnr: 304437

Volg ons nu op facebook Facebook

Blijf op de hoogte van onze kortingen, promoties en acties.

Je helpt ons vooruit door onze facebook pagina nu te volgen en te delen met vrienden.