Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Vakantie zeedijk 241 2de verdieping Koksijde

Mooi - Ruim - Gerieflijk - Eén met de zee

Rechtstreeks via eigenaar

Ons appartement
Het appartement is gelegen in Koksijde; een bruisende badstad boordevol leuke activiteiten, winkels, restaurants, musea, golfbaan, bioscoop, stadschouwburg en natuur; van duinen tot strand. Het appartement zelf heeft een mooie centrale ligging op zeedijk waardoor je op wandelafstand bent van de supermarkt, de winkelstraat, parking, bibliotheek, stadschouwburg en restaurants en dat met frontaal, panoramisch zeezicht.
De veiligheid van onze gasten is onze prioriteit. Het appartement voldoet aan alle normen verbonden aan het logiesdecreet en is erkend door toerisme Vlaanderen. Ons logiesdecreetnummer is 304437.
Neen, wij zijn de eigenaars van het appartement. Je hebt als gast rechtstreeks contact met ons. Zo kan je je vragen persoonlijk aan ons stellen. Wij zijn aanwezig bij het inchecken en uitchecken op het appartement en tijdens jullie verblijf zijn we bereikbaar. Omdat je rechtstreeks via ons reserveert i.p.v. via een agence of booking.com kunnen we een vakantie aan zee aan een voordeliger prijs aanbieden.
Er is ruimte voor 6 personen. 4 personen kunnen op de kinderkamer slapen. In die kamer is er een stapelbed en een slaapbank voorzien. In de masterbedroom staat er een 2 persoonsbed. Servies, glazen en bestek is ook voorzien voor 6 personen. Breng wel je eigen hoofdkussens mee, deze zijn niet voorzien op het appartement.
Zeker. Je beschikt over snel draadloos internet van Telenet. Je kan telewerken met zicht op zee.
Het appartement is voorzien van centrale verwarming op aardgas in alle ruimtes.
Neen. We houden het appartement zo stofvrij mogelijk. Daarom zijn er marmoleum vloeren, huisstofmijtvrije matrassen, en beschermhoezen over de matrassen heen.
Neen, roken is overal op het appartement en in het gebouw verboden.
Neen. De algemene inkomhal is heel smal. Daarna volgen er een 5-tal treden naar de lift. Op het appartement zijn de deuropeningen te smal om met een rolstoel door te kunnen.
Huren
Neen. Wij verhuren enkel op weekbasis.
Zeker! Het appartement is elke krokusvakantie, paasvakantie, herfstvakantie, kerstvakantie en zomervakantie te huur. Daarnaast bieden wij voor vakanties vanaf 2 weken een mooie korting aan, ook in de schoolvakanties! je krijgt 10% korting op de basisprijs bij huur voor 2 weken en 20% korting op de basisprijs bij huur voor 1 maand. Check onze kalender.
Bij het inchecken krijg je 2 sleutelsets. Elke set heeft een sleutel van de algemene inkomdeur op het gelijkvloers en een sleutel van het appartement.
Neen, er is geen garage bij het appartement. Er liggen wel 2 ruime parkings aan beide zijden van het appartement waar je kan parkeren. De parkings zijn vlakbij. De parking is betalend. Je betaald 25 euro voor een week.
Ja, er liggen wel 2 ruime parkings aan beide zijden van het appartement waar je kan parkeren. De parkings zijn vlakbij. De parking is betalend. Je betaald 25 euro voor een week.
Neen. Je verbruik zit in de totaalprijs berekend. In die prijs wordt er rekening gehouden met een normaal, gemiddeld gebruik. Bij het inchecken en uitchecken controleren wij de meterstanden. Als uw verbruik boven een normaal gebruik zou liggen wordt u daarvan op de hoogte gebracht en gaat het bedrag van de waarborg af, maar dat is hoogst uitzonderlijk.
Ja. We verwachten dat u het appartement zelf schoonmaakt na vertrek. Bij het inchecken krijg je een nieuwe dweil, keukendoek , sponsje en een vuilniszak. Op het appartement is er een stofzuiger, borstel en trekker voorzien. Ook schoonmaakproducten (allesreiniger, raamspray en afwasmiddel) staan op het appartement. Wil je liever niet zelf poetsen, dan kan je dat bij de reservatie van je vakantie laten weten. Voor de meerprijs van 75 euro wordt het appartement na je vertrek gepoetst.
Ja, je krijgt 10% korting op de basisprijs bij huur voor 2 weken en 20% korting op de basisprijs bij huur voor 1 maand. Als je op het appartement een vakantie boekte krijg je na je verblijf ook een korting aangeboden op je volgende verblijf.
Bij het inchecken krijg je één vuilniszak. Die kan je deponeren in een afvalcontainer vlak in de buurt, in de steekspelstraat. Glas kan je kwijt in de containers op het Zavelplein, vlak naast het appartement. Meer afvalzakken zijn verkrijgbaar in de plaatselijke supermarkt en bij de dienst toerisme.
Aanwezig op het appartement of zelf meebrengen?
Ja. Bij het inchecken krijg je een nieuwe dweil, keukendoek , sponsje en een vuilniszak. Op het appartement is er een stofzuiger, borstel en trekken voorzien. Ook schoonmaakproducten (allesreiniger, raamspray en afwasmiddel) staan op het appartement.
Ja. Alle matrassen zijn beschermd met een hoes. Na elk verblijf worden deze hoezen gewassen door ons. Er is voor elk bed een donsdeken voorzien. U brengt zelf een hoeslaken en dekbedovertrek mee voor elk bed dat zal beslapen worden.
Ja, dat kan. We kunnen een veilig opvouwbaar bedje met een extra waterafstotende kindermatras plaatsen op de kamer. Als je dat wenst voorzien we ook een plaspotje en opzetstukje om aan tafel te kunnen zitten. Bespreek dit met ons voor je reservatie.
Neen, er staat geen wasmachine op het appartement, maar op de zeedijk is er wel een wassalon waar u uw was kan doen.
Neen, er staat geen vaatwasser op het appartement.
Ja. De basiskruiden zijn voorzien; zout en zwarte peper.
Ja, er ligt een haardroger voor je klaar in de badkamer.
Ja, de ruime koelkast in de keuken is voorzien van een vriesvak. Je kan er met gemak een bak ijs, ijsblokjes en voeding in bewaren
Ja, je kan op het appartement genieten van digitale televisie van Telenet. Zo kan je genieten van al je favoriete programma’s en kan je radio luisteren.
Jazeker. Via Telenet kan je surfen. De inlogcode krijg je op het appartement. Dat maakt telewerken of online studeren mogelijk.
Neen, maar de TV beschikt wel over een HDMI ingang om je console op aan te sluiten. Breng dus gerust je kabels en je console mee.
Activiteiten
Ja hoor! Er is een warme bakker vlakbij. De supermarkt ligt op korte wandelafstand. Je bent zo in de winkelstraat en op de zeedijk is het heerlijk flaneren.
Ja. Dat is geen probleem. Langs de zeedijk zijn er verschillende zaken waar je een fiets kan huren. Koksijde voorziet ook deelfietsen die verkrijgbaar zijn aan het gemeentehuis, vlakbij het appartement.
Ja, wees gerust. Het appartement is voorzien van digitale televisie, internet, gezelschapsspelletjes, kookboek, leesboek en…een machtig zeezicht om van te genieten bij een warme kop thee of koffie.
Ja, wees gerust. Je kan een museum bezoeken ( abdijmuseum Ter Duinen, Visserijmuseum, Paul Delvaux museum, Kunstencentrum ten Bogaerde, Ambachtenmuseum of het Jommekeshuis. Je kan natuurlijk ook een filmpje meepikken in de mooie plaatselijke bioscoop.

Logeren in ons ruim appartement?


In ons appartement kun je genieten van quality time met elkaar tijdens je welverdiende vakantie op een toplocatie voor jong en oud: apero, wifi, speelplein, strandbar, ontbijten, lekker slapen, met panoramisch (zowel frontaal strand en zee als links en rechts) zeezicht en strandgevoel.

Ons appartement is geschikt voor max. 6 personen (met 2 ruime slaapkamers). Ideaal om heerlijk te relaxen of actief bezig te zijn.

Rechtstreeks via eigenaar

Het beheer van het appartement, het organiseren van het verhuur, het beantwoorden van je vragen wordt ter harte genomen en dat merk je tijdens je verblijf. Boek nu je vakantie rechtstreeks bij de eigenaar. Zo bespaar je heel wat kosten.

Goedgekeurd

Ons appartement voldoet aan het logiesdecreet. Logiesdecreetnr: 304437

Volg ons nu op facebook Facebook

Blijf op de hoogte van onze kortingen, promoties en acties.

Je helpt ons vooruit door onze facebook pagina nu te volgen en te delen met vrienden.